Fastigheter

L2 Fastigheter tillhandahåller såväl lokaler som bostäder och vi har flera olika fastigheter i vårt bestånd. Vår verksamhet går ut på att förvalta och förädla våra fastigheter, och vi arbetar även med nybyggnation för att kunna erbjuda ännu bättre bostäder och lokaler i framtiden.

Lokomotivet Göteborg
Göteborg

Lokomotivet

Lokomotivet huserar i en spektakulär kvartscirkelformad byggnad i Gamlestaden i Göteborg. Fastigheten har anor från 1920-talet då SJ använde den som lokstall – en byggnad avsedd för underhåll och förvaring av lokomotiv. Idag är fastigheten moderniserad och anpassad för kontorsverksamhet. Lokomotivet ska vara en föregångare när det gäller innovation, kreativitet och utveckling hos företag som söker profilerande lokaler i en växande stadsdel.

Mer information och intresseanmälan finns på lokomotivetgbg.se


Fänkålen Mölndal
Mölndal

Fänkålen

Fänkålen är en modern kontorsfastighet med kvalitativa kontorsytor och butiker i utmärkt läge utmed Söderleden. Huset kännetecknas av sitt karaktäristiska klocktorn. Området är mycket expansivt med närhet till centrala Göteborg, och samtidigt opåverkat av biltullar och stora infrastrukturprojekt. Det är mycket lätt att nå Fänkålen, såväl med bil som kollektivtrafik. Buss går direkt utanför huset till både Frölunda torg och Mölndals centrum.


Åbro Mölndal
Mölndal

Åbro

Glashuset i Åbro är med sin veckade glasfasad en modern kontorsfastighet som erbjuder ljusa och flexibla kontorsytor för många typer av företag. Fastigheten ligger strategiskt placerad i det växande Åbro-området med närhet till Söderleden och E6/E20. Området är enkelt att nå både med bil och allmänna kommunikationer. I huset finns förutom kontor lunchrestaurang, frisör, tandläkare och några butiker. Här finns fördelen med närheten till centrala Göteborg samtidigt som området inte påverkas av biltullar och stora infrastrukturprojekt.


Fristad Parkstad Borås
Borås

Fristad Parkstad

I området Fristad Parkstad i Borås ligger denna bostadsfastighet med trevliga marklägenheter om 2-4 rum och kök. Fastigheten byggdes 2013 och erbjuder utmärkta boendekvaliteter i ett expansivt område. Här planerar vi nämligen för ytterligare bostäder i framtiden.

Om du är intresserad av en bostad i Fristad Parkstad så håll utkik på Boplats Sverige.
Där annonserar vi när vi har lediga objekt.


Hedagården Borås
Borås

Hedagården

Hedagården är en trevligt belägen samhällsfastighet i Fristad. Fastigheten inrymmer idag olika verksamheter inom vård, skola och omsorg, med närhet till vackra Öresjö och lummiga strövområden.


Såld
Stenungs Torg Stenungsund
Stenungsund

Stenungs Torg

Med bästa läge i Stenungsund ligger Stenungs Torg. Här förädlade och förvaltade vi tidigare 94 hyreslägenheter i en fastighet som är en del av köpcentrumet med samma namn. Fastigheten inrymde från början kontorslokaler som vi byggde om till omtyckta bostäder med närhet till såväl havet som butiker, restauranger och service. Fastigheten och dess bostadslägenheter såldes i slutet på 2017.


Kontakta oss


Felanmälan/fastighetsskötsel (för hyresgäster)

Felanmälan, Göteborg & Mölndal
MBA Fastighetsservice
Telefon: 031-22 05 54
E-post: felanmalan@mbafast.se

Felanmälan, Borås
Ove Johansson
Telefon: 070-747 86 73

Kontaktpersoner L2 Fastigheter